Onsdag

min gråa morgon blev genast bättre när Jakob bokade resa åt oss i april till familjen :) Sen att han kom hem med färska bagels… Kärlek!

Har röjt undan lite mejl och skolgrejer och ska snart fixa mig och bege mig till skolan. Där väntar en lektion i webbdesign och sedan ett möte med SocialMedmark och ett företag vi ska ingå ett samarbete med, spännande! Det här med träning har inte hunnits med riktigt… Får ta tag i det nästa vecka.

(null)

Jag och mamma ”hemma” i Spanien, dock i den förra lägenheten. Åh längtar efter familjen nu!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>