Stress

Har tenta på tisdag. Inte bara det utan massa andra uppgifter. Varför valde jag att läsa tre (!?) kurser på en gång? Kommer få det super skönt april-juni men ändå. Så långt borta. En månad kvar av slit och plugg. Pluggar just nu om olika typsnitt, väldigt upphetsande. Ska ialf bege mig ut i det fina vädret sen. Jakob kom hem innan och skulle äta och försökte prata lite vilket resulterade i att jag fräste: amen hallå jag har tenta om några dagar kan du sluta stööööra mig kommer aldrig klara denna skittenta!!!! Som om det vore hans fel. Aja tur att jag har så många andra underbara egenskaper som väger upp mitt temperament.. He he.

(null)

Min dag mvh stressad tjej.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>