Onsdag

(null)

Idag utanför skolan kom världens sötaste hund, blev helt lyrisk och ville såååklart klappa. Tror att all stress med tentor och annat börjar ta ut sin rätt. Kom hem och däckade totalt och sov i någon timme. Jakob är iväg och jobbar så jag underhåller mig med kaffe och läser bloggar.

 

Lycka när mammas paket från Spanien kommit! Bästa doft ”sprayen” som gör att lägenheten doftar ljuuuvligt. Är allergisk mot äcklig doft och är superkänslig (jobbigt tycker Jakob) Så nu luktar det gott här hemma igen.

(null)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>