Påsk

Haalloj! Vaknade sisådär kl 07.00 som  jag gjort de senaste dagarna. FÖRSTÅR INTE VARFÖR?? Hur som, Jakob var tvungen att sticka iväg och jobba lite, så jag gjorde egen juice och satte mig framför nyhetsmorgon. Solen skiner, så när Jakob kommit hem ska vi gå en långrunda runt munksjön. I morgon vankas påskfirande hos några vänner, himla trevligt!

Hoppas ni får en bra påsk alla =)

Just det, ville visa er min inspo bild för mitt nästa sovrum. Såhär vill jag ha det, samma färg. FINT! (klicka för större bilder)

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>