TRÄNING

Jodå, begav mig ut på en blåsig PW med Jakob. Bättre än inget! Imorgon börjar skolan igen, och på något sätt är det lättare att komma in i träningen då, eller allt med rutiner! Är faktiskt riktigt pepp på att köra sista terminen (för min del blir det ju det) innan bebis kommer. Det utlovas en mysig lunch också med Emelie, vilket gör skoldagen lättare. 10-15 är det som gäller i morgon, sen redan på fredag har vi ett seminarium.

Snabba ryck, tur jag beställde alla böcker i förväg ändå. Det jag måste införskaffa mig är kalender (nej jag kommer inte ihåg alla datum fast jag tror det) och nya block. Såg att Granit hade snygga. Min kalender har jag spanat in, den ska jag köpa på Fina akademin.

Då vet ni! Nu blir det biff med sallad och kantarellsås, YUM!

11880094_10153220786071006_1662537273_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>