STÄDMANI

Sjuk och uttråkad? Ja men då städar vi! Fick ett ryck utan dess like och ba tvättar sängen, dammsög sängen, soffan tvättar ALLT och möblerar om i lägenheten. NU känns det bra i kroppen, efter man städat och organiserat och köpt blommar då är det balans och harmoni i hjärnan, ett litet tag ialf. I morgon tänkte jag visa er lite från Pinterest (besatt!) hur jag tänkt fixa med lillans hörna. För ett eget rum blir det inte förrän vi köper större lägenhet/hus. Så hon får nöja sig med en liten hörna nu i början. Hur som, det blir i morgon…Nu ska vi äta kladdkaka som vi bakat (för andra gången på två dagar men VEM BRYR SIG) och kolla vidare på Narcos.

12016579_10153411773821006_1262554938_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>