GODMORGON LÖRDAG

Alla tog en välbehövlig sovmorgon idag, låg och drog oss till 11…Tröttast av oss alla är Eira som inte supergärna vill stiga upp direkt. Hon behöver liksom värmas upp lite innan hon kommer igång har jag märkt..Men sen blev hon glad och jollrade/skrattade i sängen.

Vi åt frukost framför Solsidans gamla avsnitt..haha man känner igen sig ÄNNU mer nu när man fått barn, jag tänker på första avsnittet när Mickan och Fredde ska köra ”fem-minuters-metoden” haha….

Eira snarkar i soffan igen så jag och Jakob passade på att plocka i ordning lite, det är ju sinnes vad fort det blir rörigt igen. Jag vill tro att jag är en ordningsam människa som älskar ett städat hem, men det blir lite motsägelsefullt när det ser ut som ett bombnedslag här dagen efter jag städat. Antar att det är en del av småbarnslivet? :)

Mer på schemat idag står veckohandling på ICA..När blev jag såhär vuxen? Handla, på en lördag liksom. Får kompensera upp med att göra något helgalet!

Jakob knäppte en bild på två trötta tjejer i morse runt 11..

12591813_10153748961681006_1225455097_o

blogstats trackingpixel

En reaktion på “GODMORGON LÖRDAG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>