EN MYSIG DAG

Haft en super mysig dag med Lina & Sofia. Så himla tråkigt att det blir så sällan..Men i sommar kan vi förhoppningsvis ses mer. Jag är helt sinnes trött nu så blir inte många knop ikväll, men det är skönt det också! imorgon ska lillan bli passad och jag & J ska ha en frukostdejt/ få ta en långdusch med inpackning i håret utan stress/ha händerna fria. Woho!

Eira fick gulliga kläder, bland annat denna söta lilla kattliknande mössan. Åh vad jag tycker om mina besties! <3

 12591769_10153777088511006_1199362410_o

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>