JAG HAR TRÄNAT!

Woho, körde ett spinningpass med Frida, jäklar vad skönt att träna 1 timme och JÄKLAR vad jobbigt det var. Killen som hade passet skrek på mig när jag i smyg försökte vrida ner motståndet på cykeln, ville skrika tillbaka: AMEN HAR DU PRECIS FÖTT BARN ELLER??! men jag trampade vidare.

Så himla skönt att kunna kombinera amning och flaska så man kan åka iväg när man vill, frihet! Jag hade blivit TOKIG på att alltid vara låst och alltid känna stressen att man har en timme på sig. Nu kan jag åka iväg när jag vill och komma hem när ajg vill (längtar efter henne efter 15 minuter så en timme då och då är perfa till att börja med hehe) flaska+amning= perfekta kombon enligt mig :)

OCH som belöning fick jag kakor som Frida bakat…mmmm hon vet hur man får mig till att börja träna!

På tal om något annat, på onsdag är det dags att fixa håret. 2 timmar ska jag få sitta och bli fixad och få dricka kaffe och läsa tidningar helt ensam. Mitt hår börjar gå åt det gula hållet vilket jag absolut inte vill. Så i med kalla toner & sen blir det ett klipp med :) Tänkte visa er hur jag tänkt med färgen, åt detta hållet:

12637390_10153781277841006_1778241635_o

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “JAG HAR TRÄNAT!

  1. Är det ersättning du menar med flaska eller pumpar du? Känner samma sak med min lilla hemma att kunna komma iväg en timma vore skönt

    • Just i det här fallet så hade jag pumpat. Men efter hon är 3 månader kommer jag att köra ersättning och amma :) Ja det är guldvärt!

  2. Pumpar du eller kör du ersättning när du ger flaska? Är själv sugen på att testa ersättning de stunder man behöver åka iväg, får knappt ut 60 ml när jag pumpar och det är alldeles för lite om man ska vara iväg en stund känner jag. Hur gör du? Tips mottages gärna! :)

    • Den här gången pumpade jag ut! Men sen kommer jag delamma, alltså köra ersättning och amning! Om du vet att du ska iväg så börja pumpa ut två dagar innan så har du tillräckligt när du ska iväg! Krävs lite planering. Annars kör ersättning! Testa bara innan du ska iväg så bebis tar flaska och klarar ersättning :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>