FREDAG

 

image

 

image

Vi kom hem sent igår från vår roadtrip! Efter morfar körde vi mot Halmstad eftersom pappa hade flugit till Sverige över dagen och vi ville gärna ses. Det var mysigt att snabbt få träffa pappa! Så inte många timmars sömn inatt för mig och Eira, dagen planerar vi därför att bara mysa hemma. Fredagsfeeling har vi också! Älskar att ha hela helgen tillsammans med familjen. Jag Eira & Jakob, dreamteam. Och en annan mysig grej inför helgen är att handla extra god mat och vad man är sugen på☺️ Nu ska vi gå ut i mjukiskläderna på promenad och förhoppningsvis somnar Eira=jag ska soooova!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>