SÖNDAGEN SO FAR!

Vilken skön söndag vi har haft. Tog en promenad i stan och köpte med oss en kaffe (jag tog en varm choklad från Bryggan). Strosade runt lite och tittade i butiker. Kikat runt på nätet efter kläder till Eira nu till sommaren och fastnade för MASSOR av fina klänningar från GAP. Dör så söta! Men nu till min fråga: Har någon av er läsare beställt kläder därifrån till barn? Är dom små eller stora i storlekarna? Eira kommer ju vara 6 månader i juni, men vi kommer ju dels åka till spanien innan och där kan hon ha klänningar innan. Ska jag ta 3-6 månader eller 6-12 månader? Hon är en kortis!

Visa bilder på kläderna när jag klickat hem det :) Här är en bild på mig när jag ger lilla E mat. Fint ändå!

12696143_10153795910376006_1091702011_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>