NU FLYTTAR BLOGGEN

Happy news! 

När jag startade bloggen hade jag ingen tanke på att den skulle ha så pass många läsare som jag har. Tanken var att skriva av mig alla tankar jag hade under min graviditet vilket var ca 1000 tankar om dagen. Ni följde med på resan och hjälpte mig mycket och gav tips & råd, tack! Nu när Eira föddes har ni fortsatt att läsa bloggen och kommentera, så kul. Därför hoppas jag att ni vill följa med oss på resan från finest.se

Flytten kommer ske antagligen i morgon så är det något knas här är det för att bloggen håller på att flyttas.

ÅH vad kul detta kommer bli! utlovar massor av inlägg och bilder (SKA SKAFFA EN BÄTTRE KAMERA!) *ÖVERTAGGAD*

Detta kommer vara den nya bloggadressen: finest.se/fridaasp/

Nu ska jag ge den här lilla bumbibjörnen mat!

12713944_10153798179786006_525614764_n

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “NU FLYTTAR BLOGGEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>